Brussels Airlines : Bijzondere Ondernemingsraad 18/10/2017.

Vanaf de start van volgend zomerseizoen zal Brussels Airlines vanaf Düsseldorf vluchten gaan uitvoeren voor Eurowings. Het gaat om routes naar Los Angeles en New York. Voor deze routes komen er twee A340’s in de vloot van de maatschappij terecht.
Komende lente zal Brussels Airlines gaan vliegen met twee A340-300’s vanuit Düsseldorf.  Brussels Airlines zal verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de toestellen en de bemanning. De vliegtuigen zullen echter wel in de kleuren van Eurowings worden geschilderd en ook de verkoop van de vluchten zal volledig door Eurowings zelf gebeuren.
De Liberale Vakbond heeft gemengde gevoelens na de buitengewone ondernemingsraad. ‘Dit is op zich geen slecht nieuws, want de directie verzekert dat dit boven op de huidige tewerkstelling bij Brussels Airlines komt’, zegt Filip Lemberechts van de liberale vakbond. ‘We blijven de komende maanden en jaren wel waakzaam wat betreft de synergieën tussen Brussels Airlines en Eurowings.’

Laat wat van je horen

*